Rólam

Bemutatkozás

 

Csaknem tizenöt éve dolgozom a turizmusban, tíz éve a férjemmel együtt, közös vállalkozásunkban. Számunkra ez hivatás és egyben a hobbynk. Azonban úgy hiszem nincsenek véletlenek, mert az Élet egy különleges útra is terelt, amit úgy hívnak: Szertartásvezetés.

 

Évek távlatában, ha ki kell emelnem az életemből a legboldogabb pillanatokat, az az esküvőm napja, majd a kisfiam születése.

 

Az érzések és benyomások, amik átjárnak még a mai napig is, ha az esküvőmre gondolok, leírhatatlanok… Izgalom, örömkönnyek, hála, felszabadultság, nevetés, eső, mindenki mosolyog, kisüt a nap, még több nevetés, repül az idő… már este van, táncolunk hajnalig és úgy érzed ennél boldogabb már nem is lehetsz… és ezt a napot újra és újra szeretnéd átélni ugyanott, ugyanazokkal az emberekkel, a Szerelmeddel… De ez a nap mégis csak egyszeri, megismételhetetlen és az Életed része lesz, mint az egyik legszebb emléked.

 

Számomra csodálatos, hogy minden Pár mennyire különböző és ezért is olyan izgalmas személyesen megismerni Benneteket.

 

Ha néhány szóban szeretném összefoglalni, mit jelent számomra szertartásvezetőnek lenni:

 

Bizalmat:

Mert beavattok a történetetekbe, szerelmetek emlékezetes pillanataiba, ami megtisztelő és egyben fontos ahhoz, hogy a szertartás Rólatok szóljon.

 

Szeretetet:

Ez egy olyan hivatás, amit csakis szívvel-lélekkel végezhetünk. Szívből jövő gondolataim Nektek szólnak, hogy mindig szép emlék maradjon esküvői szertartásotok.

 

Hitet:

Mert visszavonhatatlanul hiszek a szerelemben és a házasságban.

 

Látni szemeitekben a csillogást, örömkönnyeket, a felszabadult nevetést, kicsit részese lenni Életetek legszebb pillanatainak, leírhatatlan élmény.

 

Mire számíthattok, ha engem választotok szertartásvezetőtöknek:

 

  • Felkészültség
  • Megbízhatóság
  • Egyedi szertartás, ami Rólatok szól
  • Alkalomhoz illő megjelenés
  • Vidám hangulatú, szeretetteljes beszéd

 

Szertartásvezetés •  Szívből  •  Szeretettel