Speciális látványelemek

Speciális látványelemek

Speciális látványelemek

Minden a helyén és minden tökéletes? De hogyan vihettek bele még egy kis csavart? Mitől lesz a ti esküvőtök más, mint másoké?

Speciális effektekkel könnyen szerezhettek felejthetetlen pillanatokat! Most ezt a témát jártam kicsit körbe.

Felhőtánc

Nyitótánchoz vagy a gyertyafény keringőhöz nagyon látványos effekt. Szárazjég segítségével olyan „ködöt” tudnak létrehozni, ami tartósan a padlón marad, így azt a hatást biztosítja, mintha a felhőkön táncolnátok. Varázslatos képek készíthetők a segítségével.

Megrendeléskor arra kell figyelni, hogy megfelelő szakembert válasszatok, aki valódi szárazjéggel dolgozik. Sokan ugyanis hagyományos füstgéppel próbálnak hasonló hatást elérni, ez a füst azonban nem marad a padlón, így amellett, hogy a látvány is elmarad a várttól, nagyban megnehezíti a fotós és videós dolgát is.

Havazás effekt

Speciális berendezés segítségével habot porlasztanak a levegőbe, ami a havazás élményét adja a résztvevőknek – akár a nyár közepén is, kültéren és beltéren egyaránt.

Téli esküvők egyenesen elmaradhatatlan kelléke. A látvány teljesen élethű, a speciális folyadék behűtésével pedig a hatás még tovább fokozható.

Buborékok

A buborékok nagyon népszerűek mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Gyakori, hogy a köszönetajándék buborékfújó, és az is, hogy azt kéri a vendégektől az ifjú pár, hogy használják is azokat a szertartásról kivonuláskor.

Az így elérhető néhány-tíz buborékkal szemben egy speciális buborékfújó gép többszáz buborékot képes rátok fújni, így a látvány tényleg lélegzetelállító lesz. A nap folyamán pedig több helyen is használhatjátok: a szertartáson kívül a fotózáskor és az esti buliban is remek hangulatot teremt.

Saját név, felirat kivetítése

A nyitótánc alatt a háttérbe, a buli alatt a táncparkettre, vagy amit csak el tudtok képzelni! Monogram, az aznapi dátum, színes ábrák vagy mozgó animáció… csak a fantáziátok szab határt!

Különösen nagy segítség olyan helyek esetében, ami a hagyományos módokon nem dekorálható: műemlék épület, nehezen megközelíthető helyek, stb.

Színes lézershow

A zenével együtt mozgó, színes animációk igazán hatásos látványelemet biztosítanak.

Vízpára segítségével jelennek meg a lézerrel kivetített színes fénynyalábok, feliratok, ábrák a levegőben, amelyhez illataroma is adható a még komplexebb hatás elérése érdekében.

Szikraszökőkút

Pirotechnikai cégek igazán tündöklővé tudják varázsolni az est fontos pillanatait.

A szikraszökőkutak önállóan is látványosak, akár fejjel lefelé is felszerelhetőek, de szikra kört, szikra utat vagy szikra forgót is készíthetnek belőlük.

Tűzijáték

Minden augusztus 20-i ünnepség fénypontja, ha pedig igazán látványos showt szeretnétek az esküvőtökre, saját tűzijátékot is rendelhettek. Egyetlen kritériuma a megfelelő helyszín: nagyobb sík terület szükséges, ahonnan a szakemberek elindíthatják a rakétákat és a násznép is jól láthatja a fényjátékot.

Bármelyiket is választjátok, egy biztos, boldogságtól ragyogó arcotok fényét semmi sem múlhatja felül!